المقادير:
• 5 معلقة صغيرة أوراق الزعتر المجفف المطحون
• 2 معلقة صغيرة ملح
• 2 معلقة صغيرة مسحوق الفلفل الأحمر الحار
• 2 معلقة صغيرة فلفل أسود
• 1 معلقة صغيرة كمون مطحون
• 1 معلقة صغيرة رقائق الفلفل الأحمر الحا
ر • 1 معلقة صغيرة بودرة بصل
• 1 معلقة صيرة بودرة ثوم
• 1 معلقة صغيرة ملح الليمون
طريقة التحضير :
· ضعى جميع البهارات المذكورة فى طبق صغير
ثم قلبيهم مع بعضهم البعض بأستخدام الشوكة حتى يمتزجو
*ببعد ذلك قومى بتخزين البهارات فى وعاء زجاجى محكم الغلق
حيث ان ( هذه المقادير تكفى لعمل 3/4 كوب ).
استخدمى توابل السمك عند الحاجة
( ضاعفى كمية الفلفل الأحمر الحار اذا كنتي من محبى الأكلات الحارة ) .