كوكيز شيكولاتة ( كريمة البندق )
====================
المكونات
1-1\3 كوب دقيق
1\2 ملعقة كبيرة بيكينج بودر
1\2 ملعقة صغيرة بيكينج صودا
1\4 ملعقة ملح
1\2 كوب ذبدة لينة
1\2 كوب كريمة بندق
1 عدد بيض
1 باكت فانيليا
1\2 كوب سكر بني
3\4 كوب بندق محمص
3\4 كوب شيكولاتة
طريقة
نضع الذبدة + السكر+البيضة + الفانيليا + كريمة البندق ويتم الضرب سويا
نضع المواد الجافة ( الدقيق + بيكينج بودر + الملح + بيكينج صودا ) علي الخليط السابق ثم نضع البندق المحمص او الشيكولت او جزء من البندق وجزء من الشيكولاتة
بمعلقة الايس كريم ناخذ من الخليط ونضع كور في الصينية علي مسافات متباعدة
تتم التسوية علي حرارة 180 درجة لمدة 15 دقيقة حتي احمرار الوجه
عند خروجها من الفرن تكون لينة فيتم تركها لتبرد وتقدم