ثلاث طرق لكرات اللحم بالخضار
اول طريقة
كرات اللحم المحشيه مع صوص البشاميل
كيلو لحمة مفروم ناعمة
ملح
فلفل
بيضتين
بقسماط
3 جزر
1 فلفل
1 بصل
2 تو
طريقة التحضير
نحضر اللحمة ونضع الملح والفلفل والبيض و البقسماط
نبشر الجزر والفليفله والبصل نقطعها ناعماً والتوم مع القليل من الملح والبهارات ونشوحهم بالزيت لحد ما يدبلو
نكور اللحمة ونقوم بحشي الخضروات ثم نقليهن مع القليل من الزيت
نقوم بعمل صلصه البشاميل ونضعهن فوق اللحمة وتغلى لمدة ثلاث دقائق ونرش على الوش رشة بقدونس
تانى طريقة
كرات كفتة بارز بالخضار
نبشر الجزر والفليفله والبصل نقطعها ناعماً والتوم مع القليل من الملح والبهارات
ونشوحهم بالزيت لحد ما يدبلو
نكور الكفتة ونقوم بحشي الخضروات ثم نقليهن مع القليل من الزيت
و بعد كدة{} فوريها {} يعنى اغلى المرقة و اسقطى فيها كرات الكفتة وتغلى غلوتين و بعد كدة قلبيهم فى سمن ورشى عليهم فلفل اسمر
ثالث طريقة
كرات اللحم بالباشمل فى الفرن
نحضر اللحمة ونضع الملح والفلفل والبيض و البقسماط
نبشر الجزر والفليفله والبصل نقطعها ناعماً والتوم مع القليل من الملح والبهارات ونشوحهم بالزيت لحد ما يدبلو
نكور اللحمة ونقوم بحشي الخضروات ثم نقليهن مع القليل من الزيت
ونعمل باشمل و نرص كرات اللحم فى صنية و نحط عليها الباشمل وندخلها الفرن حت يحمر