بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
نص كيلو صدور دجاج مقطعه مكعبات
نص كوب كبير دقيق عادى
نصف كوب دقيق ذره
1 معلقه صغيره ثوم بودره
1 معلقه صغيره بصل بودره
1 معلقه صغيره كارى بودره
1 معلقه كبيره زعتر بودره
1 معلقه كبيره نشا
ملح
فلفل اسود
1 معلقه صغيره بصل مجفف ولو مفيش مش مشكله
1 معلقه صغيره بقدونس مجفف
طريقة التحضير :
هتقلبى كل ده على الدقيق الابيض ودقيق الذره.
بعدين تقسمى الخليط ده على نصين نص منهم هتديله مايه وتقلبيه لحد مايكون فى قوام البشاميل بالظبط وتتركنيه على جنب.
النص التانى زى ماهو هتسخنى الزيت كويس جدا ويكون غزير يعنى عايزه يغطى الفراخ وانتى بتقليها.
بعدين هترشى قطع الفراخ بالملح والفلفل وتحطيها فى العجينه ومن العجينه على الدقيق ومن الدقيق على القلى.
تقلبي لحد ماتاخد اللون الدهبى الجميل ده.
تحطيها على ورق مطبخ علشان الزيت الزيادة.
وبصحة وهنا