بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
3 x عدد ثلج
3 x كوب ماء (مغلي)
3 x معلقة كبيرة سبانخ
3 x عدد بيضة
3 x معلقة كبيرة صوص (هولنديز)
3 x معلقة كبيرة سالمون (مدخن)
2 x عدد خبز
1 x معلقة صغيرة ملح
½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
الخطوات :
قومى بسلق البيض فى الماء المغلى لمدة 5 دقائق و 10 . ثوانى ثم يرفع فى الثلج و يقشر
ضعى الخبز و عليه السبانخ المشوحة فى طاسة على النار .
ضيفى عليها البيض و السالمون المدخن مع الصوص و ملح وفلفل ويقدم .
و بالهنا و الشفا