المقادير :
- 50 x جرام زبدة
- 16 x قطعة جبنة كيري
- 3 x علبة زبادي (العلبة 100 جرام)
- 2 x علبة بسكوت (بالزبدة)
- 2 x عدد بيضة (طازجة)
- 1 x معلقة صغيرة فانيليا
- ¾ x كوب سكر بودرة
- ¼ x معلقة صغيرة عصير ليمون
الخطوات :
- يسخن الفرن على 180.
- تغلف صينيه التشيز كيك بورق الفويل التقيل من الخارج حتى تغطى حافة الصينية.
- لعمل ديسك البسكويت نطحن البسكويت ثم نضيف عليه الزبدة المذابة ونخلطهم ثم نفردهم فى قاع الصينية و نتركها فى الثلاجة.
- فى وعاء نضرب الجبنه مع السكر لحد ما يمتزجوا.
- ثم نضيف الزبادى و نضربهم حتى يمتزجوا ثم نضيف البيض و احده واحدة و الفانيليا.
- و بعد ما الخليط كلة يمتزج نعصر نقطه ليمون حبة بسيطه .
- ثم نصبها على ديسك البسكويت و لكى نحصل على قوام جيد للتشيز كيك يفضل تسويتها فى حمام مائى فى الفرن لمده 30 دقيقة .
و بالهنا و الشفا