النتائج 1 إلى 8 من 8
الموضوع:

دجاج كوردون بلو

الزوار من محركات البحث: 4 المشاهدات : 522 الردود: 7
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: February-2014
    الدولة: basraha
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 1,790 المواضيع: 602
    صوتيات: 4 سوالف عراقية: 3
    التقييم: 693
    أكلتي المفضلة: المكرونه
    موبايلي: سامسونج
    آخر نشاط: 5/August/2021
    مقالات المدونة: 48

    دجاج كوردون بلو إضغط على مفتاح Ctrl+S لحفظ الصفحة على حاسوبك أو شاهد هذا الموضوع




    المقادير

    • 4 x عدد شرائح لحمة مدخنة (أو لانشون أو تركي مدخن)
    • 4 x عدد صدوردجاجمخلية
    • 4 x عدد شريحة جبنة شيدر (أو جبنة سويسري)
    • 1 x رشة فلفل اسود مطحون
    • 1 x عدد ليمونة
    • 1 x رشة ملح
    • 1 x كوب بقسماط مطحون
    • 1 x عدد بيضة
    • 1 x كوب دقيق


    الخطوات

    1. هننضف صدور الدجاجمنالزوائد الدهنية و نحطها في طبق مسطح و نضيف عليها الليمون و الملح و الفلفل و نقلب شرايح الدجاج على الجانبين
    2. بسكينة حامية هنفتح صدور الدجاج و هنحشي كل صدر بشريحة البيف المدخن و قطعة جبنة و نقفل عليها بالضغط على أطراف شريحة الدجاج
    3. نضيف الدقيق في طبق و البيض في طبق تاني و البقسماط في طبق تالت و بنبتدي نغطي صدور الدجاج في الدقيق(نغمسها في طبق الدقيق على الجانبين ) و بعدين نغطيها بالبيض (نغمسها في طبق البيض على الجانبين) و بعدين نغطيها بالبقسماط (نغمسها في طبق البقسماط على الجانبين) و ندخلها الفريزر لمدة نصف ساعة عشان تتماسك
    4. في طاسة القلي هنسخن الزيت على نار عالية عشان يبقي جاهز و بعدين نضيف صدور الدجاج المحشية و نخفض النار و قبل ما نشيلها من الزيت بدقيقة نعلي عليها النار عشان تقرمش



    ملاحظات


    في الخطوة رقم 2 نراعي ان احنا نضيف التركي الأول و نضيف جواه الجبنة و نغلفها بشريحة التركي و نخلي الناحية المفتوحة جوا صدور الدجاج مش برة عشان نحمي الجبنة
    و ممكن نقفل صدور الدجاج على الجبنة بخلة الأسنان

  2. #2
    كفاني
    ازدهار
    تاريخ التسجيل: December-2016
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 4,154 المواضيع: 20
    التقييم: 1402
    آخر نشاط: منذ 4 يوم
    يسلمووو
    .
    .

  3. #3
    مدير المنتدى
    تاريخ التسجيل: January-2010
    الدولة: جهنم
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 84,944 المواضيع: 10,515
    صوتيات: 15 سوالف عراقية: 13
    التقييم: 87260
    مزاجي: متفائلة
    المهنة: Sin trabajo
    أكلتي المفضلة: pizza
    موبايلي: M12
    آخر نشاط: منذ 10 دقيقة
    مقالات المدونة: 18
    تسلمي سمراء

  4. #4
    صديق جديد
    تاريخ التسجيل: January-2017
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 30 المواضيع: 23
    التقييم: 21
    آخر نشاط: 23/March/2017
    تسلمي

  5. #5
    من أهل الدار

  6. #6
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,294 المواضيع: 74,486
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95867
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 2 ساعات
    مقالات المدونة: 1
    شكرا لك

  7. #7
    من اهل الدار
    اااااه يا أخي
    تاريخ التسجيل: January-2016
    الدولة: 1993/1/25
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 45,928 المواضيع: 3,938
    التقييم: 12891
    مزاجي: الحمدلله
    المهنة: مادام لي ربا يرى حالي❤فما لي أدفن في اليأس امالي
    أكلتي المفضلة: كلشي احب
    موبايلي: ايفون6
    آخر نشاط: 21/December/2019
    شكرا ع الوصفه

  8. #8
    حــفيـده عــلي الــكرار
    آلُمْوُوُڛوُيَهِ
    تاريخ التسجيل: November-2016
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 3,371 المواضيع: 27
    التقييم: 1287
    مزاجي: مشغول بعض الاحيان
    أكلتي المفضلة: لاشي
    موبايلي: ايفون
    شكرا جزيلا*

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال