معلومات مفيدة للطبخ:
1/لصحة افضل قومى بتسوية الأكل فى الفرن بدلا من استعمال الزيت للقلي
2/لتتخلصى من رائحة الدجاج نظفيها بملح وخل ودقيق
3/قبل تشكيل الكفتة دوائر او أصابع اغسلى يدك مياه باردة حتى لا تلتصق باللحمة المفرومة
4/يفضل البعد عن تناول جلد الفراخ لاحتوائه على نسبة دهون عالية
5/من ضمن معلومات مفيدة للطبخ لا تقومى بتسوية الخضروات للنهاية حتى تأخذيه الفائدة منها كاملة
6/ حتى لا تدمعين عند تقشير البصل قومى بنقعه فى مياة باردة قبل تقطيعه
7/عند طهى البرجر والكفتة اطبخيهم أكبر من الحجم الطبيعى لأنها تنكمش وقت الطهى
8/فى الرجيم : عند تتبيل الطعام استخدمى الزبادى
9/احتفظى بالتوابل فى علب زجاجية بعيدا عن الرطوبة والسخونة حتى لا يطير طعمها
10/عند شواء الفراخ قومى بسلقها نصف سلقه لتوفرى على نفسك وقت كبير