المكونات
- 50 جم سمن
- 100 جم بصل قطع
- 5 فص ثوم مفروم
- 50 جم كرات مفروم
- 50 جم كرفس مفروم
- 25 جم دقيق
- 2 ورق لورا
- 1 كيس سى فوود بالعظم
- 2 سم زنجبيل مبشور
- 25 مل عصير ليمون
- 25 جم بشر ليمون
- 1 لتر شوربه
- 100 جم كريمه طهى
- 5 جم ملح
- 5 جم فلفل
- 5 جم كمون
- 25 جم بقدونس مفروم
طريقة الطهي
إليك ِ طريقة عمل شوربة السي فود المصرية وصفة جديدة وسهلة، بطريقة تحضير واضحة، ومقادير دقيقة .
طريقه تحضير شوربه سى فوود :
- فى اناء على النار نشوح البصل فى سمن و يدبل نضيف الثوم وورق لورا وزنجبيل وكرات وكرفس ونقلبهم مع بعض .
- ونضيف سى فوود ونقلبهم مع بعض ونضيف كبشه شوربه وبشر وغصير ليمون ودقيق ونقلبهم مع بعض .
- وعندما الدقيق يستوى نضيف شوربه ونتركها على النار لمدة 15 دقيقه على النار .
- و تنضج نتبلها ملح وفلفل وكمون ونضيف كريمه طهى وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار .
- فى طبق التقديم نغرف الشوربه ونرش على الوجه بقدونس مفروم .
اقتراحات شوربه سى فوود :
وتقدم وبالف هنا وشفا .