المكونات

  • 50 جم سمن
  • 100 جم بصل قطع
  • 5 فص ثوم مفروم
  • 50 جم كرات مفروم
  • 50 جم كرفس مفروم
  • 25 جم دقيق
  • 2 ورق لورا
  • 1 كيس سى فوود بالعظم
  • 2 سم زنجبيل مبشور
  • 25 مل عصير ليمون
  • 25 جم بشر ليمون
  • 1 لتر شوربه
  • 100 جم كريمه طهى
  • 5 جم ملح
  • 5 جم فلفل
  • 5 جم كمون
  • 25 جم بقدونس مفروم



طريقة الطهي
إليك ِ طريقة عمل شوربة السي فود المصرية وصفة جديدة وسهلة، بطريقة تحضير واضحة، ومقادير دقيقة .
طريقه تحضير شوربه سى فوود :
  1. فى اناء على النار نشوح البصل فى سمن و يدبل نضيف الثوم وورق لورا وزنجبيل وكرات وكرفس ونقلبهم مع بعض .
  2. ونضيف سى فوود ونقلبهم مع بعض ونضيف كبشه شوربه وبشر وغصير ليمون ودقيق ونقلبهم مع بعض .
  3. وعندما الدقيق يستوى نضيف شوربه ونتركها على النار لمدة 15 دقيقه على النار .
  4. و تنضج نتبلها ملح وفلفل وكمون ونضيف كريمه طهى وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار .
  5. فى طبق التقديم نغرف الشوربه ونرش على الوجه بقدونس مفروم .

اقتراحات شوربه سى فوود :
وتقدم وبالف هنا وشفا .