النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

محشى فلفل ألوان

الزوار من محركات البحث: 4 المشاهدات : 280 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,308 المواضيع: 74,490
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95882
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 9 دقيقة
    مقالات المدونة: 1

    محشى فلفل ألوان



    لو عندك عزومة و هتعملي محشي جدديها بمحشي الفلفل الملون
    المقادير
    • 12 x عدد فلفل أخضر حلو (و أصفر و أحمر)
    • 2 x عدد طماطم (مفرومة)
    • 2 x كوب مرق اللحم
    • 2 x معلقة كبيرة زيت زيتون
    • 1 ½ x كوب ماء
    • 1 ½ x كوب أرز عادى
    • 1 x عدد بصلة مفرومة
    • 1 x معلقة صغيرة فلفل أحمر مطحون (حار)
    • 1 x معلقة صغيرة كزبرة خضراء
    • 1 x عدد فص ثوم مهروس
    • 1 x معلقة صغيرة نعناع
    • 1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
    • 1 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)

    الخطوات
    1. فى حلة على النار هنضيف الزيت ونقلب فيه البصل والثوم لحد ما يدبلوا وبعدين نضيف الطماطم ونقلب كويس.
    2. هنضيف الأرز والخضار والتوابل والأعشاب ونقلب كويس.
    3. هنضيف نصف كوب من المرقة ونستمر فى التقليب, وهنضيف باقى المرقة بالتدريج لحد ما الأرز يستوى نصف تسوية وبعدين نرفعه من على النار.
    4. هنقطع رأس حبات الفلفل الملونة ونشيل منها البذور او اللب، وهنحشيها بخليط الأرز.
    5. فى حلة هنرص حبات الفلفل و نضيف ماء بحيث يغطى ثلاثة أرباع الفلفل.
    6. نرفع الحلة على نار متوسطة لمدة ربع ساعة لحد ما الأرز يستوى كويس وبكده يبقى جاهز للتقديم.. بالهنا والشفا.

  2. #2
    صديق نشيط
    ستايل وبكيفي
    تاريخ التسجيل: May-2016
    الدولة: آلُعٍرٍآق آلُمثنﮯ
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 246 المواضيع: 11
    التقييم: 60
    مزاجي: مبتسم دِآئمآ
    المهنة: طُإآلُ̜̌ب
    أكلتي المفضلة: بيتزا
    موبايلي: كلاكسي 3
    آخر نشاط: 1/June/2018
    وصفة لذيذة

  3. #3
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة احمد العبساوي مشاهدة المشاركة
    وصفة لذيذة
    شكرا جزيلا لحضورك الموضوع

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال