طبق خفيف وسريع يصلح للدايت ومرضى السكرى
- وقت التحضير :20 دقيقة
- وقت الطهي :20 دقيقة
- الوقت الكلى :40 دقيقة
المقادير
- 3 x معلقة صغيرة زيت زيتون
- 1 x عدد بصلة (شرائح)
- 1 x عدد بطاطس (شرائح رفيعة)
- 1 x عدد جزر (شرائح رفيعة)
- 1 x رشة ملح
- 1 x رشة فلفل اسود مطحون
- 1 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)
- ½ x كيلو سمك فيليه
الخطوات
- نقطع أربع قطع من ورق الفويل.
- ندهن كل قطعة من الفيلية بزيت الزيتون.
- ترص كل قطعة من الفيلية فوق ورق الفويل وتتبل بالملح والفلفل الأسود.
- ثم نوزع فوق الفيلية شرائح البصل والجزر والبطاطس ثم نطوى ورق الفويل ويرص فوق صاجة فرن ونضعها فى الفرن عند درجة حرارة 180 لمدة 20 دقيقة لحين ان تنضج بالهنا والشفا.