المكونات
- 12 شريحة من التوست الأبيض
- 4 ملعقة كبيرة مايونيز
- 2 ملعقة كبيرة مستردة
- 8 أوراق خس
- 16 شريحة طماطم ( استخدمي الطماطم الجامدة)
- 2 بيض مسلوق مقطع شرائح
- 4 شرائح ديك رومي أو دجاج مطبوخ
- 4 خلة أسنان لمساندة الساندوتش
طريقة الطهي
قدمى لعائلتك و أصدقائك أشهى و أطيب الوجبات الخفيفة و السندوتشات و إليكى الكلوب ساندوتش المميز الرائع و إليكى الطريقة .
تحضير الكلوب ساندوتش
- حمصي التوست في الفرن أو التوستر .
- قطعي ورق الخس إلى أنصاف .
- رصي 3 قطع من الخبز في صف واحد .
- إخلطى المايونيز مع المستردة و إفردي الخليط على وجه واحد فقط من التوست .
- ضعي بعض الخس و 2 شريحة طماطم فوق واحدة من التوست .
- ضعى شريحتين من البيض المسلوق .
- غطي بشريحة أخرى من التوست .
- ضعي بعض الخس و شريحتين من الطماطم و الديك الرومي .
- غطي الساندوتش بالشريحة المتبقية .
- إثقبي الساندوتش بخلة أسنان حتى يبقى متماسك .
- أعيدى الخطوات السابقة مع كل ساندوتش .
إقتراحات للكلوب ساندوتش
قدميه مع البطاطس المحمرة و المخلل .