المكونات
- ٤ أصابع سوسيس مقطعة
- ٢ كوب مشروم
- ٦ بيضات
- ٣ ملعقة كبيرة لبن
- ٢ كوب طماطم مقطعة
- ١ كوب جبنة مبشورة
- ٢ ملعقةصغيرة بابريكا
- ١ كوب بصل أخضر مقطع
- ١ علبة جلاش
- زيت
طريقة التحضير
- سخني الفرن علي ١٨٠ درجة وتدهن صينية بالزيت
- ضعي نصف كمية الجلاش مع دهن كل طبقة بالزيت
- حمرّي السوسيس و المشروم في زيت في مقلاة مسطحة و يسكب فوق الجلاش و يوزع جيدا
- اخفقي ٤ من البيض و اللبن و الملح و الفلفل و البابريكا
- اسكبي فوق المشروم و السوسيس و تضاف الطماطم
- ثم تعاد خطوات طبقات الجلاش
- اخفقي بيضتين للوجه و تدخل الصينية الفرن نصف ساعة وتقدم ساخنة
المصدر موقع مفيد