النتائج 1 إلى 5 من 5
الموضوع:

طريقة عمل النجرسكو بالدجاج والباشميل

الزوار من محركات البحث: 3 المشاهدات : 363 الردود: 4
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,207 المواضيع: 74,474
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95628
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 33 دقيقة
    مقالات المدونة: 1

    طريقة عمل النجرسكو بالدجاج والباشميل



    3 أشخاص
    وقت التحضير: 10 دقائق
    وقت الطهي: 30 دقيقة
    المقادير: كيس مكرونة اقلام بتاعة البشاميل مسلوقة
    1/2فراخ مسلوقة ومقطعة قطع كبيرة شوية
    مشروم شرائح حسب الرغبة لو مش بتحبيه بلاش
    2جزر مبشور
    2فلفل اخضر مبشور
    ملح فلفل اسود
    1 بصلة مبشورة
    بشاميل
    زيت
    جبن موتزاريلا مبشور
    الطبخ: حطى زيت قى المقلاة وحطى البصل لحد ما يصفر وبعدين حطى علية قطع الفراخ والمشروم وقلبى وحطى الجزر والفلفل المبشور وملح وفلفل وقلبى حوالى 10 دقائق واطفى علية

    تعالى اعملى البشاميل وهو على النار اول ما حيبدا البشاميل يغلى حطى الخليط اللى عملناة على البشاميل وشوية جبنة عليهم وقلبى دقيقة واطفى عليييه

    تكونى جايبة صينية بايريكس وتحطى فيها المكرونة المسلوقة وتحطى عليه 1/3 الخليط وتقلبيه فيها علشان المكرونة كلها يدخل فيها الطعم وبعد كدة نحطى باقى الخليط على الوش وتحطى الجبنة وتدخلية الفرن او الميكرويف 10 دقائق لحد ما الوش يحمر
    وبالهنا والشفا

  2. #2
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: ميسان الجميله
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 23,020 المواضيع: 1,271
    صوتيات: 207 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 9673
    مزاجي: بين دمعه وابتسامه
    المهنة: وزيرة الماليه لبيتنا
    أكلتي المفضلة: الكباب وكم اكله
    موبايلي: كلاكسي نوت 2
    آخر نشاط: 15/September/2024
    مقالات المدونة: 5
    شكرا عالوصفه

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4
    شكرا على وصفة لذيذة

  4. #4
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بركان حبك ياعلي مشاهدة المشاركة
    شكرا عالوصفه
    نورتي الموضوع حبيبتي

  5. #5
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة احمد محمد3 مشاهدة المشاركة
    شكرا على وصفة لذيذة
    الشكر لحضورك الجميل للموضوع

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال