لحمه راس بطريقه جديدة
كيلولحمه.راس
بصلتين كبار
فلفل اخضر
تلت فصوص توم.كبار
اربع حبات طملطم مكعبات
عودين.شبت
ورق لوري وحبهان
اللحمه.غسلتها و وقطعتها.قطع صغيرة وتبلتها بملح وفلفل ورشه قرفه وحطيت عليها كل الاضافات الثانيه دي ونص كوب ميا وممكن تحطي اي يهار تحبيه وغطيت للدماسه بفويل وحطيتها علي النار هاديه جدا بتاخد ساعتين تقريبا وتكون استوت اشيل الفويل واولع فحمه واحطها في الفويل جوا الدماسه في جنب واحط عليها زيت واقفل خمس دقايق واشيلها
شمس الضحي
منقول