تمر علينا هذه الايام ذكرى عاشوراء الحسين عليه السلام ومأسات الطف الخالده التي خلدها الحسين عليه السلام بدمائه الطاهره وبدماء اهله واصحابه وحتى ابنه الرضيع فعليك مني السلام ابدا مابقيت وبقي الليل والنهار ولا جعله الله اخر العهد مني لزيارتك واسال الله ان يرزقني زيارتكم في الدنيا وشفاعتكم في الاخره .عظم الله اجورنا واجوركم بهذا المصاب واسال الله ان يقضي حوائج المحتاجين وان يفرج كرب المكروبين ويزيل هم المهمومين بحق ابا عبد الله الحسين وبحق محمد وال محمد الطيبين الطاهرين ___________ لتعجيل الفرج ننادي لبيك يا حسين
ما تصویب این روز عاشورا حسین (ع) و تراژدی کودک جاودانه که حسین بر، صلح او را با خون خود خالص و خون خانواده اش و دوستان خود و حتی نوزاد پسر به شما آرامش من هرگز جاودانه و شب و روز در آنجا ماند و خدا عهد گذشته او را به من برای دیدار و از خدا می خواهم به من برکت دهد با سفر خود را در این جهان و جهان در زندگی پس از مرگ شود .خدا دستمزد و گور این بیمار و از خدا می خواهم به خدمت به نیازمندان و منتشر غم و اندوه و رنج و زحمت حق پدر عبدالله حسین و حق محمد و خوب الهی ___________ برای سرعت بخشیدن به پاسخ فرج به بک، O حسین حذف