النتائج 1 إلى 6 من 6
الموضوع:

تارت صن داى فلان

الزوار من محركات البحث: 1 المشاهدات : 344 الردود: 5
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 تارت صن داى فلان

    المقادير
    عجينه التارت نفردها بحوالى 3 مللى ونضعها فى القالب ونحاول نضغط عليها لاخراج اى هواء موجود بينها وبين القالب ونعمل ثقوب عليها وتدخل الفرن تستوى ولما تخرج نعمل الحشوة
    مقادير الحشوه
    نص كيلو لبن
    50 جم سامولينا ناعمه
    50 جم سكر
    15 جم لبن بودره
    بيضه ونص
    2 معلقه كريمه لبانى
    الطريقه
    - نحط اللبن على النار حتى يغلى واول ما يغلى نحط السكر ليه بقى منحطش السكر من الاول ؟ علشان اللبن ميقطعش ويبوظ لازم يغلى الاول
    - وبعدين نحط السامولينا ونقلب حتى يربط نرفعه من على النار
    - نحط البيضه فى بوله ونقلب ونحط عليها الكريمه اللبانى وناخد جزء من اللبن ونخلطه مع البيضه والكريمه علشان نرفع درجه حراره البيض ومتبقاش عامله زى الاومليت
    - نحط خليط البيض على باقى اللبن ونرجع الخليط كله على النار ونقلب حتى يستوى ويظهر فقاعات دليل على انها استوت
    - وبعدين تهدأ شويه ونضعها على التارت وممكن نضع شويه زبيب وجوز هند وبعدين ندخله الفرن على درجه حراره 180 درجه وبتاخد حوالى ثلث ساعه
    تركه الشيف
    التارت لما نفرده يكون بارتفاع 2 مللى ونعمل به ثقوب حتى نحتفظ بنفس حجمه ويكون مستوى وبعدين نحط الحشوة عليه
    منقول

  2. #2
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: July-2015
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 995 المواضيع: 72
    التقييم: 84
    المهنة: طالبة
    أكلتي المفضلة: Indomie
    شكراا ع النقل

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 75,466 المواضيع: 12,588
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    التقييم: 16970
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكرا لمجهودك اخي الغالي

  4. #4
    من المشرفين القدامى
    سه روك

  5. #5
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,306 المواضيع: 74,490
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95882
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 53 دقيقة
    مقالات المدونة: 1
    شكرا ع الجهود الرائعة

  6. #6
    من المشرفين القدامى
    سه روك

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال