المقادير
350 جم دقيق
55 مللى لبن بارد
100 جم سكر بودره
200 جم زبدة
- نحط الزبده والسكر البودر فى العجان ونضربه حتى يهيش
- وبعدين نحط اللبن ونخلط ونحط الدقيق ويدوب لفتين حى يتجانس بس علشان مش يعمل عرق
- ونريح العجينه علشان نقدر نفردها
- ورشه دقيق ونفرد العجينه بالمردانه ونشكلها بقطاعه مثل الصوره ونريحها تانى علشان لما تدخل الفرن تكون بنفس حجمها
- تدخل فرن على درجه حراره 140 درجه : 150 درجه حتى تكتسب اللون الذهبى الجميل وبياخد حوالى 20 : 25 دقيقه
وبعدين نحشيها بأى نوع جبنه وونلزق كل اتنين معا ونزينها بوردات من الجبنه والمسترده وتقدم بألف هنا
تركه الشيف
الالتزام بالطريقه
وظبط حراره الفرن
ونريح العجينه بعد العجن وقبل دخولها الفرن
ويمكن نحشيها بأى نوع جبنه حسب الرغبه
منقول