النتائج 1 إلى 4 من 4
الموضوع:

تارت البشاميل

الزوار من محركات البحث: 12 المشاهدات : 268 الردود: 3
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 تارت البشاميل

    تارت مالح مكون من 175 جم دقيق - 4 جم ملح - نص معلقه صغيره بيكنج بودر - 90 جم زبدة ساقعه - بيضه - 90 جم جبنه مبشوره
    البشاميل
    نص لتر لبن
    الرو - 40 جم دقيق - 50 جم سمنه - بيضه - ملح وفلفل وجبنه مبشوره
    الطريقه
    - نضع الزبده فى طاسه على النار ولما تسيح نحط الدقيق يتحمس معاها شويه نحط وبعدين نحط اللبن ونقلب بسرعه ونحط باقى المقادير ونقلب بسرعه ونصبها على التارت المستوى وتدخل الفرن على 150 : 160 درجه لمده 40 : 50 دقيقه
    تركه الشيف
    - مقدار الدقيق هنا 40 جم وهى نسبه قليله علشان عايزين نعمل بشاميل خفيف
    - التارت يكون مستوى وبعدين نحط عليه البشاميل
    - اللبن يكون ساخن علشان لما نحط باقى المقادير مش يكلكع ويتجانس بسرعه
    -
    منقول

  2. #2

  3. #3
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: July-2015
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 995 المواضيع: 72
    التقييم: 84
    المهنة: طالبة
    أكلتي المفضلة: Indomie
    شكرااا لك

  4. #4
    من المشرفين القدامى
    سه روك

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال