النتائج 1 إلى 6 من 6
الموضوع:

كيش التونه

الزوار من محركات البحث: 0 المشاهدات : 267 الردود: 5
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 كيش التونه


    عجينه ملفى نفردها على القالب ونضغط عليها حتى نفرغ بينها اى هواء
    وتكون محتفظه بنفس حجمها
    المقادير
    علبه تونه 170 جم - علبه جبنه مكعبات 170 جم - عدد 2 ليمون مخلل
    نص كوب كريمه لبانى - معلقه دقيق - 3 بيضات - مسترده
    الطريقه
    - نحط الجبنه المكعبات فى بوله ونهرسها بمعلقه حتى تكون كريمى وبعدين نحط التونه عليها
    - نقطع الليمون المخلل شرائح جوليان ونضع عليها
    ونقلب ونحط الكريمه ونحط الدقيق وفى الاخر البيضه
    - نجيب القالب ونفرد فيه الملفى ويكون له حافه عاليه ونقوم بتنيها على حافه الصينيه مثل الصوره ونعلم عليها بالسكين لعمل شكل جميل
    ونخرم عجينه الملفى حتى تحتفظ بنفس شكلها ونصب فيه الخليط
    وبعدين يريح فى الثلاجه حوالى ثلاث اربع ساعه وبعدين تدخل الفرن على 160 حتى تستوى
    تركه الشيف
    يفضل للكيش عجينه الملفى
    نختار الليمون المخلل الطرى
    تريح الكيش فى الثلاجه حتى يحتفظ بنفس حجمه
    منقول

  2. #2

  3. #3
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: July-2015
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 995 المواضيع: 72
    التقييم: 84
    المهنة: طالبة
    أكلتي المفضلة: Indomie
    شكراا لك

  4. #4
    من المشرفين القدامى
    سه روك

  5. #5
    عضو محظور
    تاريخ التسجيل: June-2015
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 9,133 المواضيع: 928
    صوتيات: 19 سوالف عراقية: 2
    التقييم: 3115
    مزاجي: مزاجية
    آخر نشاط: 24/February/2018
    شكرا جزيلا

  6. #6
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رهف مشاهدة المشاركة
    شكرا جزيلا
    شكرا على مرور جميل

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال