النتائج 1 إلى 4 من 4
الموضوع:

كيكه الدره

الزوار من محركات البحث: 1 المشاهدات : 391 الردود: 3
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 كيكه الدره


    150 جم دقيق
    120 جم دقيق ذره ناعم
    135 مللى لبن
    135 مللى زيت
    3 بيضات
    210 جم سكر
    10 بيكنج بودر وفانيليا
    الطريقه
    - نضرب البيض والسكر فى العجان لغايه ما يهيش ويتضاعف
    - نخلط الدقيق ودقيق الدره والبيكنج بودر والفانيليا
    - نهدى المضرب ونحط اللبن شويه شويه مع الضرب حتى يختلط
    - ونحط الزيت خيط رفيع على الخليط ونضرب حتى التجانس
    - وفى الاخر نحط الدقيق شويه شويه ونقلب مع الحفاظ على الهواء الموجود باننا لا نرفع المعلقه اللى بنقلب بيها فى الهواء
    -الكميه دى بتعمل 2 قالب مقاس 20 فى 13 سم و2 قالب كب كيك
    وتدخل الفرن على درجه حراره 170 درجه لمده 35 الى 40 دقيقه
    تركه الشيف
    لازم نحط الزيت خيط رفيع مع الضرب على السرعه الاولى ليه علشان نحافظ على ارتفاع الخليط لو حطناه كله مره واحده هيهبط
    نملآ ثلاث اربع القالب علشان لما يدخل الفرن هيرتفع
    ازاى نعرف انه استوى من 3 حاجات
    اولا حاجه لو ضغطنا على وش الكيكه بصابعنا ونرفع صابعنا نلاقى الخليط رجع زى ما كان دليل على انها استوت لو مش استوت نلاقى نفس مكان صابعنا
    تانيا نلاقى الكيكه انفصلت من الحرف عن القالب زى الصوره
    ثالثا لو حطينا سكينه فى وسط الكيكه ونرفعها نلاقى السكينه طلعت نظيفه مافيش اى اثار عليها
    منقول

  2. #2

  3. #3
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: July-2015
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 995 المواضيع: 72
    التقييم: 84
    المهنة: طالبة
    أكلتي المفضلة: Indomie
    شكراا لك

  4. #4
    من المشرفين القدامى
    سه روك

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال