80 جم زبدة
110 جم سكر بودره
100 جم بيعادل 3 ابيض بيض
110 جم دقيق
فانيليا
الطريقه
- نخلط الزبدة وتكون طريه مع السكر البودره حتى تتجانس وتهيش نحط الابيض بيض شويه شويه مع التقليب حتى يتجانس وبعدين نحط الدقيق شويه شويه ونقلب تقلبتين ونضعه فى كيس حلوانى ونشكله على سيلكون او ورقه زبدة
ويدخل فرن ساخن على درجه حراره 190 درجه
تركه الشيف
الخلط بمعلقه خشب
استعمال الابيض بيض فقط يديله الهشاشه وطعم كرسبى
نزينه بالشيكولاته السايحه ومكسرات او حسب رغبتك
منقول