150 جم دقيق
50 جم سكر بودره
150 جم زبدة
150 جم بيض بيعادل 3 بيضات
فانيليا وكميه من الزبيب
الطريقه نخلط الزبدة مع السكر البودره حتى يدوب السكر ويهيش ويصبح كريمى ننزل بيضه ونضرب ولما تختفى نحط التانيه وهكذا وبعدين نحط الدقيق شويه شويه مع الخلط حتى تتجانس العجينه وتعبأ فى كيس حلوانى وتشكل على سيلكون او ورقه زبدة ويترك بين كله واحده والتانيه مسافات متباعدة مثل الصوره ونضع عليها بعض وحدات الزبيب المنقوع فى ميه او عليه شويه شربات خفيف
وتدخل الفرن على درجه حراره 190 درجه لمده 8 دقائق وبعد ما يخرج نسيبه يبرد تماما ثم نزينه او نتركه زى ماهو
منقول