3 بيضات مفصولين
195 جم سكر بودره
180 جم دقيق
15 جم نشا
2 معلقه صغيره جراند كافيه
الطريقه
- نضرب الابيض بيض شويه حتى تفك نحط رشه الملح وبعدين نحط السكر شويه شويه حتى يتماسك
- نضرب الاصفر بيض بمعلقه خشب بسيط حتى يفك نضع الاصفر بيض على الابيض بيض والسكر
- نحط عليهم النشا والدقيق شويه شويه ونحافظ على الهواء الموجود
- نضع الخليط فى كيس حلوانى ونشكله على سيلكون ويدخل الفرن على 190 درجه لمده 10 : 12 دقيقه
طريقه الكريمه
المقادير
3 اصفر بيض
270 جم سكر
80 جم جلوكوز
500 جم كريمه لبانى
360 جم جبنه مكعبات وتكون ملح خفيف وفيها تماسك
الطريقه
- نحط السكر وعسل الجلوكوز على النار حتى يصل الى درجه ال 125 درجه
- نحط الاصفر بيض فى العجان ونهدى السرعه ونضربه ونضع
عليه الشربات خيط رفيع حتى ينتهى المقدار ونضرب حتى يتماسك الخليط
- نضرب مكعبات الجبنه الكريمه ونضعها على البتابوم
- نضرب الكريمه اللبانى حتى تهيش وتتماسك ونضعها على مكعبات الجبنه والبتابوم وهنا تبقى جاهزه
نعمل الشربات حتى نحط فيه بسكويت الصافويار
عباره عن 2 كوب سكر وكوب ميه و2 معلقه جراند كافيه تشويس
تركيب طبق التراميسو
- نضع بسكويت الصافويار فى الشربات وبعدين نرصصه فى الطبق
- ونضع عليه طبقه كريمه ثم نضع طبقه تانيه طبقه بسكويت وبه شربات من الجراند كافيه
- ونرش رشه اكاو ونحط فوقها الكريمه
يعنى نعمل طبقات من البسكويت والكريمه ورشه الكاكاو
ويقدم بالف هنا
تركه الشيف
ممكن طريقه تانيه لعمل الصافويار
3 بيضات مفصولين
الابيض بيض نضربه مع 75 جم سكر
ونضرب الاصفر بيض مع 150 جم سكر
ثم نضع على الاصفر بيض النشا والدقيق وبعدي نحط الابيض بيض ونشكله
منقول