النتائج 1 إلى 4 من 4
الموضوع:

فرخه مع البطاطس بالطريقه السوريه بزيت

الزوار من محركات البحث: 0 المشاهدات : 248 الردود: 3
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 فرخه مع البطاطس بالطريقه السوريه بزيت


    المقادير
    فرخه صغيره مقطعه نصفين
    نص كيلو بطاطس مقشره ومقطعه طرنشات نص تحمير
    معلقه صغيره ثوم مفروم
    معلقه كبيره صلصه
    علبه مشروم صغيره تشويس
    كوب زيت زيتون تشويس
    عصير 10 ليمونات - رشه ملح - رشه فلفل اسود
    لو امكن يبقى هوت صوص
    ورقه لورا
    الطريقه
    - تغسل الفرخه وتنضف كويس وتقسم نصفين ونعمل فاتحه تحت الجناح
    - نخلط الزيت الزيتون مع الصلصه وفص الثوم وعصير الليمون والملح والفلفل وورق الورا والهوت صوص حسب الرغبه
    - نضع الفرخه فى خليط زيت الزيتون ويستحسن لمده ليله
    - نضع قطع البطاطس فى البايركس او الطاجن ونضع فوق شرئح البطاطس شرائح مشروم تشويس وطبقه بطاطس ثم نضع الفراخ ونضع خليط الزيت فوقها وتدخل الفرن لتستوى
    وبعد حوالى نص ساعه نفتح وناخد الزيت من البيركس ونلمع بيها الفراخ حتى تتشرب من خليط الزيت الزيتون وطعمه المميز حتى يكون لونها ذهبى وجميل مثل الصوره
    منقول

  2. #2
    من أهل الدار
    تاريخ التسجيل: July-2015
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 995 المواضيع: 72
    التقييم: 84
    المهنة: طالبة
    أكلتي المفضلة: Indomie
    شكراا ع الطرح

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: January-2013
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 15,067 المواضيع: 1,005
    التقييم: 10947
    آخر نشاط: منذ 2 أسابيع
    شكرا لك

  4. #4
    من المشرفين القدامى
    سه روك

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال