بسكويت سافويار
نضع كل بسكوته من السافويار فى ( شراب لمده 2 ثانيه )
الشراب مكون من - نص كيلو لبن يدفأ قليلا ونضع فيه 2 معلقه كبيره من اللبن المكثف ميلكى تشويس ونقلب حتى يتجانس ونضع البسكويت فيه وبعدين نرصه فى بوله طبقه ونضع فوق الطبقه الكريمه عباره عن ( كريمه لبانى وكريم باتسيريه بودر مخفوقه معا )
ونرص عليها وحدات من كريز تشويس ونضع عليها طبقه من بسكويت السافويار
ونرص عليها شرائح من كمبوت الخوخ ونضع عليها طبقه كريمه ثم نجملها بوحده كمبوت تشويس وبعض وحدات كريز
منقول