الجزء الاول
4 بيض
16 جم محسن
40 جم دقيق
100 جم سكر عادى
40 جم ميه
الجزء الثانى
120 جم دقيق
30 جم ميه
نص معلقه بيكنج بودر
الطريقه
1- نخلط مقادير الجزء الاول معا على السرعه الهاديه ثم نرفع السرعه ونضرب لمده 8 دقائق ثم نهدى السرعه على اول سرعه ونضع الجزء التانى من المقادير ويدوب يتجانس
2- نضع ورق زبده فى الصاج مدهون بسمنه ورشه دقيق ونضع الخليط ونفرده ويدخل الفرن الساخن على 200 : 220 درجه وبياخد حوالى 8 دقائق وتختبره باى حاجه رفيعه اذا طلعت نضيفه يبقى تمام
- نغطيه ليهدأ ويبرد ونحشيه ونلفه ويدخل الفريزر لمده لاتقل عن 6 ساعات
ويزين مثل الصوره
ممكن يجلس بالايطالين ميرنج
ممكن يجلس بكريمه زبدة مخلوط معها كريم شانتيه
ويقدم بالف هنا
الحشوه هنا
شرائح من كمبوت الخوخ لتشويس
وحدات من الكريز لتشويس
والشيف هنا
استعمل فى التجليس ايطالين ميرنج وشكله مثل الثلج ووجه عليه الطورش لياخد اللون الدهبى الجميل
تركه الشيف ازاى تعرفى ان السيرب وصل لدرجه ال 122 درجه ؟ تاخدى نقطتين من السيرب وتمسكيهم بايديكى بس خلى بالك علشان بتبقى ساخنه وحاولى تعملى منها كره وتقدرى تشكليها مثل الصوره يبقى كده تمام
منقول