المقادير كوسة محشية لحم مفروم ومشروم وقليل من الصوص الابيض وبعض شرائح الطماطم وتدخل الفرن حتى تمام النضج واللى يحب رشة جبن موزريلا على الوجه
طريقة العمل
نقطع الكوسه شرائح طولية ثم ننقعها فى ماء وملح لمدة ربع ساعة ثم نصفيها ونضعها فى قالب او صنية او طبق بيركس ونضع اللحم المفروم ونتبله بالملح والفلفل ثم نضع شرائح الطماطم والمشروم المشوح مع البصل وقليل من الصوص الابيض نعمله زى البشاميل ولكن اخف نوعا ما ثم نغطيه بطبقة من الكوسة ورشة الجبنة على الوجه وندخله الفرن حتى تمام النضج