النتائج 1 إلى 4 من 4
الموضوع:

طريقة عمل رقائق الجبس في البيت وبجميع الأطعمة

الزوار من محركات البحث: 1521 المشاهدات : 3344 الردود: 3
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    .*.*.*❤Thi-Qar❤.*.*.*
    .*.*.*❤حفيدة المتنبي
    تاريخ التسجيل: March-2014
    الدولة: العراق
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 9,703 المواضيع: 1,460
    صوتيات: 1 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 3192
    مزاجي: ¶Timê^to^Diê¶
    المهنة: طِأّلَبًةّ جّـأّمًعٌيِّةّ
    أكلتي المفضلة: أّلَدٍوٌوٌوٌوٌلَمًةّ
    موبايلي: tab 4
    آخر نشاط: 7/August/2024
    مقالات المدونة: 3

    طريقة عمل رقائق الجبس في البيت وبجميع الأطعمة




    طريقه عمل البطاطس

    قطعى البطاطس شيبسى او اصابع زى ما تحبى البطاطس هاتطلع معاكى غليظه تروحى من البدايه قطعيها بالمقشره علشان تكون رقيقه


    اولا:- طريقه عمل الشيبسى بطعم الطماطم



    المكونات:-
    طمطمايه واحده
    واحد ملعقه صغيره ملح
    واحد ملعقه صغيره خل
    واحد ملعقه فلفل اسود

    طريقه التحضير :-
    بصى بقى ياستى هاتعملى ايه اعصرى الطمطمايه وحطى عليها المكونات وانقعى البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي طبعاالبطاطس هايبقى لونها احمر

    و بعد كده سخنوا الزيت في الطاسه و صفوا البطاطس و اقلوا البطاطس اول ما الزيت يسخن
    **************

    تانيا:-طريقه عمل السيبسى بطعم الكاتشب




    المكونات:-
    2ملعقه كاتشب
    1 ملعقه ملح
    1 ملعقه خل
    1 ملعقه فلفل اسود

    طريقه التحضير:-

    جيبى الكاتشب وحطى عليه المكونات وانقعى البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي

    ***************

    ثالثا طريقه عمل الشيبسى بطعم الخل

    المكونات
    1 ملعقه ملح
    1 ملعقه خل
    1 ملعقه فلفل اسود

    طريقه التحضير:-
    انقعى البطاطس في الخل والملح لمده ربع ساعه تقريبا فبل القلى

    *******************

    رابعا طريقه عمل الشيبسى بطعم الشطة والليمون

    المكونات:-
    1ملعقة خل
    1/2 ملعقة شطة
    عصير ليمونة
    1 ملعقه ملح
    1 ملعقه فلفل اسود

    طريقه التحضير:-
    انقعى البطاطس في الخل والملح والليمون لمده ربع ساعه تقريبا فبل القلى



    ************************************************** ****************
    خامسا :- طريقه عمل الشيبسى بطعم الكباب


    يوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين






    ************************************************** *

    سادسا :- طريقه عمل الشيبسى بطعم الفراخ

    يوضع مكعب مرقة دجاج وشوية ملح

    ************************************************** ***
    سابعا طريقه عمل الشيبسى بطعم الجبنه

    بوضع الجبنة اللى تحبوها مثلا بشر جبنة رومى, جبنة حادقة , مش,الجبنة اللى تحبوها لكن الموتزريللا لا.

    ************************************************** ******************************
    ثامنا: طريقه عمل الشيبسى بطعم البيتزا


    بوضع بعض خلطة البيتزا عليها

    ************************************************** ***********
    طبعا بقي انتى وابداعك ممكن نكهة كاري وممكن بهارات وممكن ثوم للي يحب وبصل كمان
    وتقدر ى تخترعى الطعم اللي تختريه وتحبيه
    بعد كده تنقع الشيبس في الطعم حتى يتشرب جيدا
    ثم تحمر فى زيت غزير حتى تصبح ذهبية اللون ومقرمشة
    ثم تستخرج من الزيت وتوضع على ورق ليمتص الزيت منها ثم تقدم

    ملحوظه:-
    لازم النقع يا جماعة اطول فترةممكنة علشان النتيجة تكون افضل


  2. #2
    لبيك ياحسين
    in my haert
    تاريخ التسجيل: September-2013
    الدولة: واسط _العزيزية
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 7,323 المواضيع: 480
    صوتيات: 1 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 1213
    مزاجي: جيد
    المهنة: خريج/قسم علوم حاسبات
    أكلتي المفضلة: برياني
    موبايلي: 7Jكلاكسي
    آخر نشاط: 18/December/2023
    مقالات المدونة: 1
    شكرآ الك

  3. #3
    .*.*.*❤Thi-Qar❤.*.*.*
    .*.*.*❤حفيدة المتنبي
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة abas satar مشاهدة المشاركة
    شكرآ الك
    العفووووو اخي انرت

  4. #4
    من اهل الدار
    تاريخ التسجيل: June-2015
    الدولة: بــــغـــداد ❤
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 38,255 المواضيع: 447
    التقييم: 30291
    مزاجي: مـتـقـلـب حـسب الـجـو

    هسة اجرب

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال