المقادير: كوب فول مدشوش
1/2 كيلو لحمة مفرومة
ثمرة متوسطة بصل
مقدار ملح وفلفل

التحضير: ينقع كوباية الفول من بليل بعد غسلها طبعا ونلاحظ فى الصباح حجمها يزداد.

الطبخ: اولا نفرم البصلة فى الكبة مع الفول

ثم نضيف اللحمة المفرومة على البصل والفول ونتبله بالملح والفلفل فقط ولو حبيتى تحطى حبهان ممكن.

ثم نقلبه جيدا ونعمله كور صغيرة وكل كورة نفردها دائرة متوسطة ونقليها او نشويها حسب الرغبة.
*********************************
ملاحظات: ممكن تجهزى أقراص الهمبورجر وتحطيها بالفريز لوقت ما
تستعمليها بس راعى بين الطبقات تحطى ورق نايلون.

منقووووول