صدور فراخ بانيه بدون عضم
ضربتها ف الكبة واتفرمت كويس وضفت عليها ملح كمون بهارات بابريكا بقدونس اخضر ناعم جدا بصل وتوم بودره وبيضه ومعلقه بيكنج بودر ودا السر فيها وضربتهم تاني ف الكبة
وتفرد فوق كيس طبقه رقيقه وتغطيها بكيس كمان وتسيبيها في الفريزر ساعه وتطلعيها تقطعيها أصابع أو مربعات أو بقطاعه البسكوت أشكال
وتنزليها ف دقيق ثم بيض ثم بقسماط أو انا بستبدله بخلطه من العطار اسمها خلطه الفراخ الكنتاكي وبتكون خشنه ودي بديل البقسماط وبتدي قرمشه خطيرة ف الطعم
طلعت روووووووووعه واحلا من الجاهزة
منقول