طاجن "الفراخ بكور البطاطس والكريمة" تحفة..عملتهولناد
شكرا ليكي وطريقتها أهيه:
"الطريقه:نقلي بصل وتوم عالنار يصفرو ونحط جزر وفطر(مشروم) وفلفل اخضر وشرايح فراخ ونشوحهم كويس ونتبلهم بملح فلفل وبهارات..
ونسيبهم شويه ونطفي النار ونحطلهم علبه قشطه ونحط الخليط في طاجن الفرن او صنيه. نسلق البطاطس ونهرسها ونضيفلها ملح وفلفل معلقتين جبنه كريمي ومعلقتين مايونيز ونكورها ونحشي في وسطها جبنه لو عايزين ونحطها علي الخلطه وعليهم كريمه وع الوش جبنه موزريلا وادخلهم الفرن لحد ماتحمر