دوناتس بطريقتين
وطريقتها أهيه:
"الطريقه:نحط باكو بكنج بودر علي اتنين ونص كوب دقيق واضعه في طبق..اضرب كوب لبن مع ٢بيضه علي تلت كوب سكر ناعم وباكو الفانيليا..واضربهم كويس بالمضرب وبعدين اضعهم علي خليط الدقيق.. واعجن كويس جدا (ممكن نزود شوية دقيق لو العجينة لسه بتلزق) نسبها نصف ساعه ترتاح وبعدين نفردها بالنشابه علي رخامه مرشوشه دقيق ونقطعها دواير بكبايه وبعدين افتحها فتحه تانيه باي حاجه مثل عطاء زجاجه بلاستك مثلا وبعدين اقليها في الزيت على نار هادية..وبعد ما تطلع ارش عليها سكر بودره علي الوجه
صوص الشوكلاتة:ندوب ٣م سكر-٣ م كاكاو-٣م زبده عل النار واقلب وبعدين اضع نصف كوب شيكولاته خام سايحه في حمام بخار واقلب كل ده واغطس فيها الدونتس او نرش شيكولاته فارما سيه علي الوجه"