النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

فطاير بالجبنة

الزوار من محركات البحث: 4 المشاهدات : 424 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    صديق نشيط
    تاريخ التسجيل: March-2015
    الدولة: ميسان
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 361 المواضيع: 226
    صوتيات: 1 سوالف عراقية: 27
    التقييم: 233
    مزاجي: متقلب
    المهنة: طالب جامعي
    أكلتي المفضلة: fish
    موبايلي: not3
    آخر نشاط: 20/July/2019
    مقالات المدونة: 2

    Smileys Happy 715315 فطاير بالجبنة

    فطاير بالجبنة وبالتونة.
    وطريقتها أهيه:
    "المقادير:3 كوب دقيق 4 معالق صغيرة سكر-من نص كوب لكوب لبن على حسب الدقيق-بيضه-خميرة (لو خميرة بيرة قطعه قد مثلث جبنه او خميرة فوريه يبقى معلقه)-معلقه ملح-رشه فانليا-علبه زبادى
    للحشو تونة متصفية من الزيت.. و جبنة رومى و موزريلا و مثلثات.
    الطريقة:نخلط كل المقادير مع بعض ماعدا اللبن ..بعد كده نضيف اللبن بالتدريج و نعجن (نزود اللبن اوالدقيق بالتدريج لحد ماتتماسك)..
    بعد كده تسيبيها تخمر ساعتين فى مكان دافى و تغطيها..
    في الوقت ده نحضر الحشو و كان عبارة كوب جبنة موزريلا مع 3 فلفل اخضر رومى مقطع شرائح صغيرة و كوب زيتون و تمن جبنة رومى وسط
    ممكن نحط جزء من الحشو على نص علبة تونة باقية في طبق منفصل
    بعد ساعتينتكون زادت..نقسمها 3 كور و نفردها زى البيتزا و ندهنها بجبنه و عليها الحشو الجبنة او حشو التونة و نقفلها كلها زى القطايف
    ندهنها من بره بالبيضة و عليها معلقة لبن و شوية ملح و فلفل اسود
    ونسويها فى الفرن درجة حرارة 200 لمدة نص ساعة"




  2. #2
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 75,466 المواضيع: 12,588
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    التقييم: 16970
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكرا لك

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال