فطاير بالجبنة وبالتونة.
وطريقتها أهيه:
"المقادير:3 كوب دقيق 4 معالق صغيرة سكر-من نص كوب لكوب لبن على حسب الدقيق-بيضه-خميرة (لو خميرة بيرة قطعه قد مثلث جبنه او خميرة فوريه يبقى معلقه)-معلقه ملح-رشه فانليا-علبه زبادى
للحشو تونة متصفية من الزيت.. و جبنة رومى و موزريلا و مثلثات.
الطريقة:نخلط كل المقادير مع بعض ماعدا اللبن ..بعد كده نضيف اللبن بالتدريج و نعجن (نزود اللبن اوالدقيق بالتدريج لحد ماتتماسك)..
بعد كده تسيبيها تخمر ساعتين فى مكان دافى و تغطيها..
في الوقت ده نحضر الحشو و كان عبارة كوب جبنة موزريلا مع 3 فلفل اخضر رومى مقطع شرائح صغيرة و كوب زيتون و تمن جبنة رومى وسط
ممكن نحط جزء من الحشو على نص علبة تونة باقية في طبق منفصل
بعد ساعتينتكون زادت..نقسمها 3 كور و نفردها زى البيتزا و ندهنها بجبنه و عليها الحشو الجبنة او حشو التونة و نقفلها كلها زى القطايف
ندهنها من بره بالبيضة و عليها معلقة لبن و شوية ملح و فلفل اسود
ونسويها فى الفرن درجة حرارة 200 لمدة نص ساعة"