النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

سينامون رولز

الزوار من محركات البحث: 3 المشاهدات : 362 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    صديق نشيط
    تاريخ التسجيل: March-2015
    الدولة: ميسان
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 361 المواضيع: 226
    صوتيات: 1 سوالف عراقية: 27
    التقييم: 233
    مزاجي: متقلب
    المهنة: طالب جامعي
    أكلتي المفضلة: fish
    موبايلي: not3
    آخر نشاط: 20/July/2019
    مقالات المدونة: 2

    Smileys Beating And Fighting سينامون رولز

    دي طريقة سينامون رولز
    والطريقة بالتفصيل أهيه:
    "المقادير العجينة:2 كوب دقيق-1 معلقة كبيرة خميرة-4 معالق كبيره سكر
    1 معلقة صغيره بيكنج باودر-ربع كوب زيت-2 معلقه كبير حليب بودره
    3/4 كوب ماء -رشة ملح
    الطريقة:1/السكر والخميره ونص كوب ماء دافئ ونقلبهم كويس ونسبهم يخمروا شويه
    2/نضيف الخميره اللى فى الكوبايه لباقى المقادير ونعجنهم ولو احتجت ماء نضيف ماء دافئ
    3/ناخدهم على رخامة المطبخ ونرش رشة دقيق ونعجن كويس على الرخامه 5 دقايق لحد لما تبقى عجينه طريه مش بتلزق
    نحطها فى طبق ونغطيها ببلاستيك راب وفوطه نضيفه ونسبها فى فرن دافى ومقفول نسبها تخمر ساعه او ساعتين.
    الحشو : 1/2كوب زبده مذابه وبارده -1 معلقة كبيرة قرفه -1/4كوب سكر
    1 معلقة كبيرة نشا. نقلبهم كويس اوى فى طبق
    4/هنطلع العجينه بعد ماخمرت ..ونرش دقيق على الرخامه ...ودقيق فوق العجينه ونفردها. ...وندهنها كلها من خليط الزبده والقرفه ونلفها رووول ...ونقطعها قطع متوسطه ونضغط على كل قطعه ضغطة بسيطه علشان تبقى رفيعة..وندهن الصينيه زبده ونحط فيها قطع السينابون ...وندخلها فرن شغال من قبل بتاخد تقريبا 15 دقيقة على 180 درجه لحد لما لونها يبقى دهبى من تحت..ساعتها نشغل الشوايه تاخد لون من فوق ونقفل.
    صوص الحليب المكثف بالجبنه :
    نص كوب لبن بودرة-ربع كوب ماء مغلى-نص كوب سكر -معلقه صغيرة زبده
    نضربهم كويس اوى فى الخلاط لحد لما السكر يدوب كويس وندخلهم التلاجه يتقلوا نص ساعه او ساعه وبعدين اطلعهم اضيف ليهم ليهم 3 مكعبات جبنه كريمي واضربهم تانى فى الخلاط ونستعمله"




  2. #2
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,216 المواضيع: 74,473
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95697
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 3 ساعات
    مقالات المدونة: 1
    شكرا لك

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 75,466 المواضيع: 12,588
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    التقييم: 16970
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكرا لك اخي

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال