المقادير بالكوب
9 بيضات
2 كوب سكر
3 كوب دقيق
نصف كيس بيكنج بودر
فانليا
3 ملعقة كبيرة محسن جل
بشر برتقالة وعصيرهم
ربع كوب ماء
الطريقة
بداية الخلاط ممنوع
هنحط كل المقادير فى مضرب كهربى سلك سريع نسبها تضرب لمدة ربع ساعة لحد متبيض زى الكريمة نجيب صنية مقاسها 28 سنتيمتر وندهنها زبدة او زيت او ورقة زبدة ونرشها رشة دقيق ونصب العجين لحد 3\4 الصنية وتدخل الفرن درجة حرارة 160 لمدة نصف ساعة متفتحين الفرن عليها لمدة تلت ساعة ويكون الفرن محكم مبيخرجش هواء تطلع تسيبها تبرد وتشتغلى بيها التورتة
كل المقادير فى المضرب مرة واحدة اة مرة واحدة لان المحسن وظيفتة انة يخليها تعلا ويعالج عيوب الدقيق
منقول