كيلو دقيق
1/4 كوب لبن بودره
1/2كوب زيت
1كوب زبادي
2ملعقه خميره كبيره
1ملعقه سكر كبيره
ذره ملح
ومعلقه كبيره خل ابيض
وماء دافئ للعجن.
الطريقه الدقيق نحط عليه السكر والخميره ولبن البودره والزيت وتفركهم مع بعض لما يكونوا زي الكسكس وبعدين تحطي زبادي و الخل وتعجنيها مع بعض وبعد كده تضيفي الماء شويه شويه لحد ما تتلم معاكي ومتلزقش في ايدك وتتركيها تخمر. والاهم من ده بعد ما تشكليها سبيها ترتاح كمان وسخني الفرن علي 200درجه وحطيها بعد ما تكون خمرت تاني لما ريحتيها. وادهني الوجه ببيضة والاهم تتخمر بعد التشكيل وادهنيها ودخليها فرن ساخن
منقول