1 ملعقة زبدة
1ونص كواب دقيق
1بيضة
1ملعقة بودرة تومة صغيرة ورشة زعتر وملح
1ونص ملعقة او 2 ملاعق اكل حليب بارد
نص ملعقة صغيرة بيكنج بودر
الطريقة زى طريقة التارت او الباى
تعجن العجينة الدقيق والزبدة وملعقة الزعتر وبودرة التومة وعندما يصبح مثل فتات الخبز يضاف البيض والحليب
وباقى المقادير واهم نقطة لاتعجن العجينةبل مجرد تمجيع حتى تطلع ادوب فى الفم وخفيفة ومش يابسة بعدها نغطو العجينة وتترك فى التلاجة
الحشوة
لحم مفروم عينك ميزانك الكمية حسب ماتحبى
بصل مفروم ناعم نخلطوهم كويس نزديو بياض بيضة وخبزة مرحية وملح وبهارات ونكورها كويرات مناسبة ونقلوهم نص قلى
الحشوة الاخيرة
2 طروف جبنة متلتات او كيرى
نص كوب جبنة بارميزان مبشورة
2ملعقتين كسبر مفروم او معدنوس
زيتون اسود شرايح
3 بيضات
ربع كوب حليب
رشة ملح وفلفل اسود
الطريقة
نرق العجينة على ورق زبدة او نضعها فى الطاجين ونضغط عليها من جميع الجهات بحيت تاخد شكل القالب نخرمها بالسكين فتحات
نرتب الكفتة فوق العجينة نضع قطع الجبنة
تما نصب باقى خليط الحشوة بعدما نخلطه كويس ونرشو قليل من الجبنة المبشورة وندخلوها فرن سخون تقريبا نص ساعة او حتى يحمر السطح..