اسهل طريقتين لايس كريم الفراوله
الطريقه الاولي
المقاديير
-ربع كيلو فراولة
-كيس دريم ويب كريمة خفق بودرة
-2معلقة لبن بودرة
-كوب كريمة خفق سائلة خاصة بالحلويات
-6 ملاعق سكر بودرة
الطريقة
-يتم تنظيف الفراولة جيدا، ونخلطها في الخلاط مع السكر البودرة دون أي مياه أو سائل.
-نضيف كيس الدريم ويب مع الكريمة واللبن البودرة، ونخفقها جيدا، حتى يصبح لدينا كريمة ثقيلة.
-نضيف الفراولة للخليط السابق، ونعود لضربها، لمدة دقيقة.
-نضع المزيج في علبة بلاستيك ونضع معاها قطع فراوله ونتركه يومًا كاملًا في الفريز ثم نقدمه
الطريقه التانيه
المقاديير
-كيس كريم شانتيه
-1/4 كيلولبن
- 1/4 كيلوفراولة
-3 ملاعق كبيرةسكر بودره
طريقه التحضير:
-تضعو محتويات كيس الكريم شانتي فى وعاء عميق وعليه اللبن الساقع -وتضربوهم بمضرب البيض لغاية ما الكريمه تتقل عالاخر
-تنظف الفراولة وتضرب في الخلاط مع السكر بدون ماااااااء نهائيا
وبعدين تحطوها على الكريمه اللى خفقتوها وتضربوهم مع بعض لغايه ما الفراوله --تتوحد مع الكريمه وتعطيها لونها وتكون متجانسه وبعدين تضعوها فى علب ثلاجه -وحطوها فى الفريزر لمدة يوم ملاحظات:لو عاوزينها تجمد بسرعه حطوها فى حاجه الومنيوم وحطوها فى الفريزر ولو كانت فى حاجه اللومنيوم حتجمد اسرع بس ضرورى تغطوها عشان الايس كريم مش يلقط اى ريحه من اى شىء فى الفريزر