النتائج 1 إلى 4 من 4
الموضوع:

السويسرول الملون:

الزوار من محركات البحث: 4 المشاهدات : 262 الردود: 3
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 السويسرول الملون:



    المقادير:
    1/2 كوب دقيق كيك
    4 صفار بيض + 2 ملعقة طعام سكر
    2 ملعقة طعام لبن حليب يعني
    2 ملعقة طعام زيت نباتي
    1 ملعقة طعام نشا ذرة
    4 بياض بيض + 1/4 كوب سكر
    الون طعام
    للحشو:
    1 كوب كريمة خفق
    1/4 كوب
    الطريقة:
    - نخلط صفار البيض مع ملعقتين طعام السكر
    - وبعدين هنضيف اللبن والزيت ثم ننخل فوقهم الدقيق والنشا ونخلط جيدا
    - في وعاء تاني هنضرب بياض البيض مع ربع كوب السكر علي ان نضيف السكر علي 3 مرات مع الضرب بالمضرب الكهربي لحد ما يتحول لخليط ابيض ويكون المنقاريعنى لما نرفع المضرب البياض يكون شكل المنقار ولا يقع عندما نقلب الوعاء كما في الفيديو
    - ثم هنخلط تلت خليط بياض البيض مع خليط صفار البيض ونقلب بخفة بسباتولا او ملعقة خشب كما في الفيديو وبعدين هنضيف الخليط ده للكمية الباقية من خليط بياض البيض ونقلب المقادير كلها مع بعض بخفة
    - هنقسم الخليط ده في 6 اطباق ونضيف في كل طبق نقطة من لون الطعام ونقلب هنحصل علي 6 الوان كيك مختلفة
    - وبعدين هنبصبهم 6 اقماع التزيين
    - وبعدين هنصب كل لون في صينة خبز مبطنة بورق فويل كما بالفيديو ونخلي بالنا انه نترك مسافة بين كل لون لانه الخليط هيبدا في التسرب ثم نهز الصينية هز خفيف عدة مرات
    - وبعدين نخبزه بالفرن علي درجة حرارة 350 فهرنهايت( 180 درجة مئوية) لمدة ربع ساعة او لحد ما يننضج
    - وبعدين نطلعه من الفرن ونهز الصينية هز خفيف عدة مرات كمان ثم ننقله علي رف شبكي ثم نغطي الكيك بورق الفويل وبعديم نقلب الكيك
    - هننزع طبقة الفويل اللي فوق ونغطي الكيك بورق برشمان ونقلب الكيك فوقه ونشيل طبقة الفويل التانية
    - هنقطع حواف السويسرول ونعطيه بالكريمة المخفوقة وبعدين نلف السويسرول ونكون حاطين تحته ورقه فويل
    - وبعدين نغطيه بورق الفويل ونحطه بالثلاجة لمدة ساعة ( طريقة لف السويسرول دي لو احنا خبرة وعندنا مهارة طيب لو لسة احنا بالاول وما عندنا مهارة دي طريقة لفه بطريقة سهلة :
    - هنحضر رول ونحطها تحت ورق برشمان ونبدأ نلف بيها السويسرول كما في الفيديو بانه نلف السويسرول للامام براحة وبنفس الوقت نرجع الويسرول لورا بخفة بايدينا ولما نخلص هننزع الرول
    - وبعدين نلف السويسرول بخفة بورق البرشمان مع الضغط ع الجانبين معا و ونحطه بالثلاجة لمدة ساعة
    - بالاخر هنطلع السويسرول من الثلاجة ويقطع حلقات

  2. #2
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,306 المواضيع: 74,489
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95880
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 10 دقيقة
    مقالات المدونة: 1
    تسلم أخ أحمد
    ويعطيك العافية

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    ^_^
    تاريخ التسجيل: September-2014
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 38,683 المواضيع: 6,944
    صوتيات: 16 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 11582
    مزاجي: الحمد الله
    أكلتي المفضلة: الدولمة
    موبايلي: ون بلاس
    مقالات المدونة: 3
    شكرا لك اخي

  4. #4
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    شكرا عل مرور جميل

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال