النتائج 1 إلى 4 من 4
الموضوع:

ناجتس بيتي يجنن

الزوار من محركات البحث: 15 المشاهدات : 378 الردود: 3
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 ناجتس بيتي يجنن


    وطعمه زي الجاهز بالظبط
    المقاديير
    - 1\2 كيلو فراخ صدور فراخ مفرومه
    للتدبيله
    - بيضه
    - معلقه بصل بودر
    - معلقه ثوم بودر
    - 2 معلقه بقسماط
    -ملح وفلفل
    للغلاف
    -2بيضه
    -دقيق
    - بقسماط
    زيت غزير للقلي
    طريقه التحضير
    -نجيب بوله نحط فيها الفراخ والملح والفلفل والثوم والبصل والبيضه وحبه البقسماط ونقلبهم كويس مع بعض
    -نجيب صنيه نفرش فيها روق بلاستيك او ورق ذبده ونحط فيها الفراخ ونفردها وندخلها الفريزر شويه تجمد
    - نجيب بوله نضرب فيها البيض بلمح وفلفل وبوله تانيه للبقسماط وبوله تالته للدقيق
    - نطلعها من الفريزر نقطعها بالاشكال اللي عايزها وتحطيها في الدقيق وبعدين البيض وبعدين البقسماط
    - وندخلها التلاجه تاني شويه وبعدين نحمرها في زيت غزير
    ملحوظه :- بعد مانخرجها من التلاجه في المره التانيه ممكن نرصها في طبق فويل ونغلفها ونحطها في الفريزر ولما نعوزها نطلعها ونحمرها علي طول

  2. #2
    مراقب
    Benzema
    تاريخ التسجيل: September-2014
    الدولة: Iraq
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 32,331 المواضيع: 2,245
    صوتيات: 8 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 27963
    مزاجي: الحمد الله
    المهنة: شمدريني ماكو
    أكلتي المفضلة: خبز عراقي
    موبايلي: انكسر ابشركم
    آخر نشاط: منذ 18 ساعات
    مقالات المدونة: 6
    شكرا لك

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    شكرا عل مرور جميل

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال