وطعمه زي الجاهز بالظبط
المقاديير
- 1\2 كيلو فراخ صدور فراخ مفرومه
للتدبيله
- بيضه
- معلقه بصل بودر
- معلقه ثوم بودر
- 2 معلقه بقسماط
-ملح وفلفل
للغلاف
-2بيضه
-دقيق
- بقسماط
زيت غزير للقلي
طريقه التحضير
-نجيب بوله نحط فيها الفراخ والملح والفلفل والثوم والبصل والبيضه وحبه البقسماط ونقلبهم كويس مع بعض
-نجيب صنيه نفرش فيها روق بلاستيك او ورق ذبده ونحط فيها الفراخ ونفردها وندخلها الفريزر شويه تجمد
- نجيب بوله نضرب فيها البيض بلمح وفلفل وبوله تانيه للبقسماط وبوله تالته للدقيق
- نطلعها من الفريزر نقطعها بالاشكال اللي عايزها وتحطيها في الدقيق وبعدين البيض وبعدين البقسماط
- وندخلها التلاجه تاني شويه وبعدين نحمرها في زيت غزير
ملحوظه :- بعد مانخرجها من التلاجه في المره التانيه ممكن نرصها في طبق فويل ونغلفها ونحطها في الفريزر ولما نعوزها نطلعها ونحمرها علي طول