النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

نخست‌وزیر یونان در مسکو در حال گفتگو با ولادیمیر پوتین است

الزوار من محركات البحث: 6 المشاهدات : 338 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    صديق نشيط
    آخر نشاط: 1/June/2016

نخست‌وزیر یونان در مسکو در حال گفتگو با ولادیمیر پوتین است

تقویت روابط یونان با روسیه زنگ خطر را در اروپا به صدا درآورده است
    آلکسیس سیپراس، نخست‌وزیر یونان امروز چهارشنبه، هشتم آوریل در مسکو در حال دیدار و مذاکره با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، است.
    یونان می‌گوید این مذاکرات در باره روابط دو کشور و روابط روسیه و اتحادیه اروپا خواهد بود.
    روابط روسیه با اتحادیه اروپا به شدت تحت تاثیر بحران اوکراین بوده است.
    آقای سیپراس پیش از ورود به مسکو گفت که تحریم‌های وضع شده اتحادیه اروپا و آمریکا علیه روسیه بر سر انضمام کریمه به این کشور، "راه به جایی نمی‌برد."
    روسیه در واکنش به این تحریم‌ها، واردات مواد غذایی از بسیاری از کشورهای غربی را ممنوع کرد اما وزیر کشاورزی یونان گفته است که دولت روسیه می‌تواند سه کشور از جمله یونان را از این ممنوعیت مستثنی کند.
    تحلیلگران می‌گویند دولت یونان درصدد بهبود روابط با روسیه است تا در صورتی که مذاکرات این کشور با اتحادیه اروپا بر سر بحران بدهی‌ها با شکست مواجه شود، بتواند از این وضعیت استفاده کند.
    روسیه پیشتر گفته بود که آماده است تا درخواست وام یونان را مدنظر قرار دهد.
    یونان قرار است ۴۸۶ میلیون دلار از بدهی‌های خود به صندوق بین‌المللی پول را پنجشنبه پرداخت کند.
    خبرنگار بی‌بی‌سی در مسکو می‌گوید یونان می‌خواهد با این دیدار به اعتباردهندگان بین‌المللی خود نشان دهد که ترتیبات مالی دیگری هم دارد اما در واقع این کشور به کمک‌های مالی اتحادیه اروپا وابسته است.
    قرار بود آقای سیپراس در ماه مه به روسیه سفر کند، اما این سفر یک ماه زودتر از موعد مقرر انجام شد.
    اعتباردهندگان بین‌المللی طی سال‌های اخیر برای جلوگیری از ورشکستگی یونان، ۲۴۰ میلیارد یورو وام به این کشور پرداخت کرده‌اند.
    تقویت روابط یونان با روسیه در شرایطی که دولت یونان برای پرهیز از ورشکستگی مالی مشغول مذاکره با وام دهندگان بین المللی است، زنگ خطر را در اروپا به صدا درآورده است.

من المشرفين القدامى
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكراااااااااااااااا لك

من أهل الدار
    بنت ذي قار وافتخر