النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

كنافه عثمانليه بالمانجو الطريقة تركية

الزوار من محركات البحث: 0 المشاهدات : 263 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    تاريخ التسجيل: August-2013
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 13,915 المواضيع: 2,499
    التقييم: 7321
    مزاجي: شكر لله
    أكلتي المفضلة: طرشانة
    موبايلي: سامسونج جالاكسي نوت4

    Coffee4 كنافه عثمانليه بالمانجو الطريقة تركية


    المقاديير
    -نص كيلو كنافه
    -كيلو مانجو ونقطعها قطع
    -السيرب (العسل)
    -كوب زبده
    -كوب قشطه
    -كريم شانتيه او كاسترد مانجو حسب الرغبه
    طريقه التحضير
    تحضير العسل :-
    -كوب ونصف سكر وكوب ماء وملعقة فانيليا ونصف كوب عصير مانجو نضعهم فى حله على النار .
    تحضير الكنافه :-
    -نقسم الكنافه نصفين ونحضر قالبين نفس المقاس وكل نص من كمية الكنافة عليه نص كوب زبده سايحه ومعلقة سكر ونقطع الكنافه بأيدينا ونفركها ونفردها فى القالب كويس ونضغط عليها
    -ونفس الطريقه فى النص التانى وندخلهم الفرن يستوا كويس .
    -تخرج من الفرن تسقى بالشربات بارد فى القالبين ولما تهدا نحط قطع المانجو على الكنافه فى فالب واحد ونحط عليها القشطه وبعدين نحط النص التانى ونغطى بيه ونضبطهم كويس ونقلب القالب فى طبق التقديم لتقطع وممكن تزين بقطع مانجو وكريم شانتيه
    والصور فيها طرق كتير للتقديم لكنافه

  2. #2
    مساعد المدير
    الوردة البيضاء
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 258,321 المواضيع: 74,493
    صوتيات: 23 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 95934
    مزاجي: الحمدلله على كل حال
    المهنة: معلمة
    أكلتي المفضلة: دولمه - سمك
    موبايلي: SAMSUNG
    آخر نشاط: منذ 2 ساعات
    مقالات المدونة: 1
    مبينه لذيذة
    شكرا اخي ع الوصفة

  3. #3
    من المشرفين القدامى
    سه روك
    الف عافية

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال