المقاديير
-نص كيلو كنافه
-كيلو مانجو ونقطعها قطع
-السيرب (العسل)
-كوب زبده
-كوب قشطه
-كريم شانتيه او كاسترد مانجو حسب الرغبه
طريقه التحضير
تحضير العسل :-
-كوب ونصف سكر وكوب ماء وملعقة فانيليا ونصف كوب عصير مانجو نضعهم فى حله على النار .
تحضير الكنافه :-
-نقسم الكنافه نصفين ونحضر قالبين نفس المقاس وكل نص من كمية الكنافة عليه نص كوب زبده سايحه ومعلقة سكر ونقطع الكنافه بأيدينا ونفركها ونفردها فى القالب كويس ونضغط عليها
-ونفس الطريقه فى النص التانى وندخلهم الفرن يستوا كويس .
-تخرج من الفرن تسقى بالشربات بارد فى القالبين ولما تهدا نحط قطع المانجو على الكنافه فى فالب واحد ونحط عليها القشطه وبعدين نحط النص التانى ونغطى بيه ونضبطهم كويس ونقلب القالب فى طبق التقديم لتقطع وممكن تزين بقطع مانجو وكريم شانتيه
والصور فيها طرق كتير للتقديم لكنافه