"المقادير:1/2كيلو جلاش وطبق كبير كاسترد اي نوع..اي طعم (يكون تقيل وماسك نفسه شويه) و4ملاعق سمن سايح والشربات العادي بتاعنا او العسل
الطريقه :بندهن الصنيه سمن بالفرشاه ونحط ورقه الجلاش ورقه ورقه بالتساوي مفروده بالصينيه وندهن بين الطبقات بالفرشاه سمنه ونحط باقي الطبقات وفي نص كميه الجلاش نحط الكاسترد بالنص ونحاول نوسطه ونبعده عن حروف الصينيه ونفرده علي الجلاش ونحط عليه باقي الطبقات وبينهم سمنه برده لحد ما نخلص الكميه نقطعه زي ما بنحب مثلثات او مربعات بقطاعه البيتزا ونراعي في التقطيع عشان الكاسترد مايطلعش بره الجلاش وبعدين نجيب كوبايه لبن صغيره ونرشها علي الصينيه بالتساوي ونسبها حوالي ربع ساعه قبل دخولها الفرن تتشرب وندخلها فرن ساخن وسط وحوال 10دقايق ونكون محضرين العسل او الشربات ونرشه عليها علي خفيف حسب الرغبه او سكر ناعم"