سپ بلاتر، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، گفت که جامجهانی ۲۰۲۲ قطر حداکثر تا ۱۸ دسامبر (۲۷ آذر ۱۴۰۱) طول میکشد. جامجهانی قطر به دلیل دمای بسیار بالای هوا در این کشور، قرار است بهجای تابستان در زمستان برگزار شود.
دمای هوای قطر در تابستان به ۴۰ درجه سانتیگراد میرسد، در حالی که دمای هوای این کشور در ماههای نوامبر و دسامبر حدود ۲۵ درجه است. مسئولان اتحادیه فوتبال اروپا این هفته از علاقه خود برای برگزاری جامجهانی قطر از ۲۶ نوامبر تا ۲۳ دسامبر (دو روز قبل از کریسمس) خبر دادند.
بلاتر، رئیس ۷۸ ساله و سوئیسی فیفا که برای شرکت در اجلاس اتحادیه بینالمللی فوتبال (IFAB) که تنها نهاد دارای صلاحیت قانونگذاری در فوتبال است، به ایرلند شمالی رفته گفت: "جامجهانی بدون شک تا ۲۳ دسامبر طول نمیکشد و ما باید آن را تا هجدهم تمام کنیم. من مخالف ادامه جامجهانی تا بیست و سوم هستم."
مشکل عمده برگزاری جامجهانی در این زمان، تقارن آن با لیگهای معتبر فوتبال اروپا و به خصوص لیگ برتر انگلستان است. بلاتر در اینباره گفت: "آنها عصبانی نیستند، هرچند که خیلی خوشحال هم به نظر نمیرسند. با وجود صداهایی که علیه فیفا و جامجهانی قطر به گوش میرسد، ما هفت سال فرصت داریم تا برای این رویداد آماده شویم. به نظرم برای این مشکل راه حل وجود دارد و مطمئنم که در پایان همه راضی خواهند شد."
کارلهاینز رومینیگه، رئیس اتحادیه باشگاههای اروپا، پیشتر گفته بود که این باشگاهها به دلیل وقفهای که در مسابقاتشان میافتد باید خسارت بگیرند، ولی بلاتر هم جواب ژروم والکه، دبیر کل فیفا را در پاسخ به این ادعا تکرار کرد: "به نظرم آنها نباید خسارت بگیرند. ولی من قبل از تصمیم گرفتن در مورد این قضیه با رومینیگه صحبت خواهم کرد و راه حلی پیدا میکنیم. فوتبال همین است. باشگاههای اروپایی راضی نیستند، اما نباید اتحادمان را برهم بزنند و این خیلی مهم است. همیشه بحثهایی به وجود میآید و مشکلاتی هست که باید حل شود