المقادير:
4 بيضات وتفصلي البياض عن الصفار
نص كوب سكر
ربع معلقة بيكنج باودر
كوب دقيق
فانيليا
6 معالق كبيرة ميه دافيه
الطريقة:
هتضرب نص كمية السكر مع البياض وتضرب بالمضرب لمدة عشر دقايق واكتر لغاية ما القوام يمسك ويتقل
وبعدين هتضربي بقية السكر والفانيليا مع الضفار وتضربي لغاية ما الخليط لونه يفتح وبعدين هتضيفي البودر والدقيق والميه وتضربي بالمضرب كويس
خلي بالك هتلاقي القوام تقيل اوي
هتجيبي معلقة خشب وهتقلبي الخليط بتاع البباض علي الخليط التاني وتقلبي براحة
وهتجيبي صينية تدهنا سمنة ودقيق وتصبي فيها خليط الكيك
وتدخليها الفرن لمدة 8 دقايق علي درجة حرارة متوسطة
ولما تستوي اخرجيها واقلبيها علي ورق زبدة او ورق فويل وتلفيها زي الساندويتش وتدخليه الفريزو لمدة نص ساعة
وبعدين تخرجية وتحشيه كريمة او مربي وتلفيه تاني وبس كده
لو عايزة تعمله لونه غامق ابقي شيلي معلقتين دقيق وحطي مكانهم كاكاو