المقادير:
كوب دقيق
كوب ماء
ربع كوب زيت
3 بيضات
رشة ملح رشة سكر فانيليا
نص معلقة كبيرة خل
الطريقة
الاول نضع الماء على النار لحد الغليان
وبعد ذلك نضيف الزيت
وبعد ذلك نضيف الدقيق مع السكر والملح مع التقليب السريع جدا
لحد ما تلم العجينة وتفصل عن جوانب الحلة
وبعدين نتركها لحد ما تبرد تماما
ممكن نحطها فى العجانة ونشغل على سرعة عاليه وذلك ليخرج منها البخار وتبرد بشكل جيد
وبعد ذلك نضيف بيضتان وكذلك الفانيليا
ونقلب الى حد ان تختلط البيضه بشكل جيد فنضيف الثانية
ومع اخر واحده نضيف الخل
وهذا الشكل
ونحط العجينة فى كيس الحلوانى ونحط البلبلة الكبيرة وهذا شكلها
ونقطع الجينة ونضعها فى زيت بارد
وطبعا يوجد زيت غزير وعندما يوصل لونه الى الذهبى نخرجه ونضعه فى شربات تقيل بارد
مقادير الشربات
2 كوب سكر
نص كوب ماء ونص ليمونه
وهذا شكله
وهذا الشكل النهائي