المقادير
1 كوب شوكلاتة هيرشي الصغيرة اوي - 3/4 الكوب من الزبدة الطرية
1/2 كوب سكر بودرة أبيض - 1/2 كوب سكر بني فاتح
لو حبيتي الكوكيز يبقى زي الجاهز ممكن تستخدمي الشورتنج وحيبقى المقدار ربع كوب من الشورتنج ونص كوب زبدة بس انا استخدمت كل المقدار زبدة وبرضو جربت الي بالشورتنج والانتين احلى من بعض - 2 بيض البيض الي عندي كان حجم صغير فاستخدم 2 بس لو البيض الي عندك كبير كفاية 1
2 كوب دقيق فاخر منخول
1 ملعقة كبيرة باكنج باودر - رشة ملح - فانيليا للنكهة
طريقة خبز كوكيز الشوكلاتة :
نسخن الفرن على حرارة 130 وهي حرارة هادية لمدة عشر دقايق ونحط الصواني في الرف التحتاني ونشقر عليها بعد 8-10 دقايق حنشوف إنها ساحت وبقى بسكويته تخينة وهو الشكل المعروف للكوكيز . وده شكل البسكويت الي ما حطتش على وشة شوكولاتة هيرشي
منقول