المقادير
حسب عدد افراد الاسره
نقانق مقطعه
بصله مقطعه صغير
مشروم مقطع
فلفل اخضر رومي بارد مقطع صغير
طماطم مقطعه صغير
زيت زيتون ( او زبده او سمن ) اللي تحبيه
رشة ملح و كمون
بيض ( حسب عدد افراد اسرتك)
الطريقه
نضع الزيت في طاسه تيفال واسعه علي النار
ثم نضع البصل و المشروم و النقانق
و يقلب الجميع علي النار
ثم نضع الفلفل الاخضر
و يقلب علي النار لمدة 5 دقائق او حتي تأخذ النقانق لون و تدخل في النضج
ثم نضع الطماطم
و يقلب الخليط و نضيف الملح و الكمون
و تترك حتي تتسبك شويه زي الصوره
ثم نضيف البيض عيون
و نهدئ النار خالص و نغطي الطاسه حتي ينضج البيض
و تقدم ساخنه مع الخبز و الكاتشب و المايونيز